Over Gerda

Even voorstellen, ik ben Gerda Brinkhof, 58 jaar en vanaf 1 februari 2016 werkzaam als ambulant pedicure in Heeten en omstreken. In januari 2018 heb ik mijn diploma medisch pedicure gehaald en sindsdien sta ik bij Procert in het kwaliteitsregister ingeschreven i.v.m. eventuele vergoeding van de zorgverzekeraar, bij diabetes- en reuma patiƫnten.

In het verleden ben ik langdurig werkzaam geweest in de zorg, 22 jaar als ziekenverzorgster en 13 jaar als receptioniste in het verpleeghuis. Na een reorganisatie heb ik de keuze gemaakt om me om te scholen tot pedicure en als zelfstandige aan de slag te gaan.

Het contact met mensen en het verhelpen van pijnlijke voeten geeft mij veel voldoening.

Graag ontmoet ik je voor een voetbehandeling in mijn pedicurepraktijk bij Lookx&more (maak een online afspraak) of bel 06-17522278, Haverstraat 3 in Raalte. Aan huis of ambulant neem ik geen nieuwe klanten aan.

Groeten,

Gerda Brinkhof

PS. Ik ben ook aangesloten bij Provoet.
logo-provoet300
ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiƫne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.